Infosessies gastgezinnen Indiase verpleegkundigen

3 mei 2024

Zoals je al in de pers kon lezen, zal in de loop van 2024 een groep van ongeveer 48 verpleegkundigen uit India aan de slag gaan in drie Belgische ziekenhuizen. Noorderhart, ZOL en UZ Leuven verwelkomen de verpleegkundigen met open armen, want het is een van de vele manieren waarop de ziekenhuizen het prangende personeelstekort willen opvangen. 

Bij aankomst in België gaan de Indiase collega’s een tijdje in gastgezinnen moeten verblijven. De ziekenhuizen organiseren daarom nu al infosessies voor medewerkers die zich graag kandidaat zouden stellen. Ook je vrienden of familie zijn welkom. De infosessies zijn volledig vrijblijvend. Ook als je nog twijfels of vragen hebt, ben je welkom om eens te luisteren of vragen te stellen. 

Helga Schepers van 3vision.be zal de sessies in goede banen leiden. Ze is een trainer in Lewis Deep Democracy en een facilitator van transitieprocessen. Daarnaast heeft ze een masterdiploma in Japanse studies en een graad in intercultureel management en internationale communicatie.

Praktisch

  • maandag 13 mei: UZ Leuven campus Gasthuisberg (19 uur, zaal Bruckner)
  • woensdag 22 mei: ZOL (19 uur, vergaderzaal 2, lokaalnummer: J0.52)
  • donderdag 23 mei: Noorderhart (19 uur, aanmelden aan het onthaal)  

Duur: 1,5 uur

Inschrijven kan door een mail te sturen naar leli@uzleuven.be met vermelding van de dag van de infosessie die je wil volgen en het aantal personen dat aanwezig zal zijn.

Met vragen kan je terecht op het mailadres leli@uzleuven.be of communicatie@noorderhart.be.